Almas fahejas sajtos csirke mindennel

Rettenetesen bonyolult volt, boretol megfosztott csirkecombokat bele a sutobe, vastagon megkenni oket mustarral (volt itthon mezes dizsoni, remek), arra rengeteg vekonyra vagott alma + hagyma meg fahej. Valahol volt rajta sajt is, de regen volt, nem emlekszem, midnenki odarakja, ahova akarja.

Mielott alufoliaval lefednenk, hogy betegyuk parolodni a sutobe, telibemakrozzuk, igy:

Almas fahejas sajtos csirke mindennel

Addig sussuk amig almakompot nem lesz belole (amugy nem lesz, szoval izles szerint kb 20-30 percig), utana folia nelkul, ropogosra. Valszeg ekkor tettem ra a sajtot, az elobb ezert nem volt helye.

Aztan ha kesz, akkor valami ilyesmi lesz:

Almas fahejas sajtos csirke mindennel

(Eloben szebb, a kepeken soha nem latszik semmi.)